Invitaţie la Conferinţa de reorganizare a Câmpului Misionar Român

„Eu Sunt calea, adevărul şi viaţa.” – Domnul Isus Hristos

„Sufletele din jurul nostru trebuie trezite şi salvate; dacă nu, ele vor pieri. Nu trebuie să pierdem nici o clipă. Influenţa noastră este ori de partea adevărului, ori împotriva lui. Aş dori să port cu mine dovezile incontestabile ale faptului că sunt unul din ucenicii lui Hristos. Dorim altceva pe lângă religia Sabatului. Avem nevoie de un principiu viu şi de asumarea zilnică a responsabilităţii noastre. Acest lucru este evitat de către mulţi, iar roada este nepăsarea, indiferenţa, lipsa de veghere şi lipsa spiritualităţii. Unde este spiritualitatea bisericii? Unde sunt bărbaţii plini de credinţă şi de Duhul Sfânt? Rugăciunea mea este: Curăţă, Doamne, biserica Ta. Timp de luni de zile m-am bucurat de libertate şi sunt hotărâtă să fac ordine în vorbirea mea şi în toate căile mele înaintea Domnului.”

„Pot să triumfe duşmanii noştri, să vorbească cuvinte înverşunate şi limba lor să defaime, să înşele, să spună minciuni, noi vom rămâne neclintiţi. Noi ştim în cine am crezut. N-am alergat în zadar, nici n-am lucrat în zadar. Vine o zi a socotelilor, când toţi vom fi judecaţi după faptele făcute când am fost în trup. Este adevărat că lumea este întunecată. Opoziţia poate deveni puternică, dispreţul şi batjocura se vor înteţi. Însă, prin toate acestea noi vom rămâne neclintiţi, sprijinindu-ne pe braţul Celui Atotputernic.” 1T, 99,100.

Cu două luni mai înainte, în septembrie 1868, s-a ţinut o adunare în corturi, la Wright, Michigan. Această adunare, prima de felul acesta, s-a dovedit a fi o atât de mare binecuvântare pentru cei care au participat, încât anii următori au fost martori la înfiinţarea de adunări de tabără, ca parte din programul regulat pentru conferinţe. 2T, 6.

Cu prilejul acestor adunări anuale, inima tuturor, tineri şi bătrâni, era îndemnată să-I slujească lui Dumnezeu, în timp ce întâlnirea întregului popor, venit din toate părţile ţării, întărea legătura care-i apropia de Dumnezeu şi unii de alţii. Ar fi bine ca poporul lui Dumnezeu din zilele noastre să aibă o sărbătoare a corturilor – o fericită amintire a binecuvântărilor lui Dumnezeu faţă de ei. După cum copiii lui Israel sărbătoreau eliberarea lucrată de Dumnezeu pentru părinţii lor şi se gândeau la minunata ocrotire în timpul călătoriilor lor după ieşirea din Egipt, tot astfel şi noi să fim recunoscători şi să ne reamintim de diversele căi pe care el le-a deschis pentru a ne scoate din lume şi din întunericul rătăcirii, la lumina preţioasă a harului şi adevărului Său. PP,541,542.

 

Dragi fraţi, surori şi prieteni de adevăr,

Avem deosebita bucurie de a vă anunţa organizarea Conferinţei de Reorganizare a Câmpului Misionar Român, ocazie cu care, vă invităm la un moment de rugăciune si meditaţie pentru ca Dumnezeu să conducă această conferinţă ce va avea loc în perioada 11-14 septembrie 2013 într-un cadru natural, mai exact, la Centrul de tineret adventist din localitatea Moeciu de Sus (jud. Braşov), pentru a vă bucura de o nouă „poposire” la picioarele lui Isus.

Aceasta este o Conferinţă ce va include şi tabăra de tineret!

Suntem convinşi că Dumnezeu ne iubeşte şi a planificat această ocazie pentru a-L cunoaşte mai bine, pentru a ne apropia mai mult de El!

Data de sosire şi cazare pentru delegaţi este miercuri, 11 septembrie 2013, iar sesiunea va începe din data de miercuri, 11 septembrie 2013 orele 10.00, urmând să aibă loc şi Conferinţa Publică începând de Vineri seara, odată cu deschiderea Sabatului.

Hrana se va pregăti la bucătăria din incinta locaţiei de cazare.

Pentru cei care aleg să vină cu automobilul ruta cea mai cunoscută este Braşov – Bran – Moeciu de Jos. Din centrul localităţii Moeciu de Jos se deschide un drum în stânga către Moeciu de Sus (fiţi atenţi la indicator). Din centrul localităţii Moeciu de Sus, continuaţi spre stânga aproximativ 2 km. Centrul este amplasat şi el tot pe partea stângă.

– pentru cei care vin dinspre Târgovişte, vor urma ruta Târgovişte-Câmpulung – Bran, cu schimbarea direcţiei în Moeciu de Jos spre dreapta către Moeciu de Sus. Din centrul localităţii Moeciu de Sus, continuaţi spre stânga aproximativ 2 km. Centrul este amplasat şi el tot pe partea stângă.

 

Pentru cei care aleg varianta transportului în comun, traseul este următorul:

– sosiţi în Gara Braşov (dacă veniţi cu microbuzul, asiguraţi-vă că ştiţi unde trebuie să coborâţi pentru a ajunge uşor la obiectivul următor);

– vă deplasaţi la Autogara Bartolomeu. Pentru a ajunge acolo, trebuie luat autobuzul 23 barat (din Gara Braşov), a cărui staţie este undeva în partea dreaptă a gării. Coborâţi la Autogara Bartolomeu (punct de reper este stadionul, care este amplasat lângă Autogara Bartolomeu). Din Autogara Bartolomeu pleacă autobuze din jumătate în jumătate de oră spre Moeciu de Jos atât în cursul săptămânii cât şi în week-end (Moeciu de Jos este dincolo de Bran, iar costul unui bilet este 3,5 RON);

– luaţi un autobuz spre Moeciu de Sus. Din Moeciu de Jos pleacă autobuze spre Moeciu de Sus

(ultima staţie este la aproape 2 km de Centrul de tineret). Programul lor de functionare este:

a. de luni până vineri: 8:00, 13:30, 16:00, 17:30, 20:00

b. sâmbăta-duminica: 8:00, 16:00, 20:00

La întoarcere, autobuzul Moeciu de Sus-Moeciu de Jos funcţionează după următorul program

a. de luni până vineri: 5:30, 6:30, 8:30, 14:00, 16:30

b. sâmbăta şi duminica: 8:30, 13:00, 16:30. Costul unui bilet este de 1,5 RON.

 

 

Pentru mai multe informaţii, rezervări şi anunţarea participării dumneavoastră, vă rugăm să-l contactaţi pe fratele Dan Iarca la numărul de telefon: 0722270168.

 

 

Vă aşteptăm cu drag şi dorim ca această Conferinţă să fie o binecuvântare atât pentru membrii bisericii, cât şi pentru lume.

 

Dumnezeu să vă binecuvânteze!!

 

Secretar:

Ilieş Ioan

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.