Invitatie Tabara de Tineret Moeciu de Sus, 2013

Dragi Responsabili de tineret, Tineri, Fraţi şi Prieteni

ai Câmpului Misionar Român,

 

Vă salutăm cu multă căldură în numele lui Dumnezeu şi cu dragostea lui Isus, împreună cu:

„Cum îşi va ţine tânărul curată cărarea? Îndreptându-se după Cuvântul Tău. Te caut din toată inima mea; nu mă lăsa să mă abat de la poruncile Tale. Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Binecuvântat să fii Tu, Doamne! Învaţă-mă orânduirile Tale!” Psalmii 119:9-12.

„Isus mustra îngăduinţa de sine sub toate formele ei, dar era cât se poate de sociabil. El Se bucura de ospitalitatea tuturor claselor, vizitând familiile de bogaţi şi  săraci, de învăţaţi şi de neînvăţaţi…El n-a îngăduit risipa şi nici o umbră de uşurătate lumească n-a pătat conduita Sa; cu toate acestea, Se bucura de scenele de fericire nevinovată şi prin prezenţa Lui, a aprobat adunările de societate. Ca ucenici ai lui Hristos, noi nu trebuie să ne amestecăm în lume numai din dorinţa de a avea plăceri şi de a ne uni cu ea la nebunii. Asemenea legături nu pot aduce decât rău. Niciodată nu trebuie să aprobăm păcatul prin cuvintele sau prin faptele noastre, prin tăcerea sau prin prezenţa noastră. Oriunde am merge, trebuie să ducem cu noi pe Isus şi să descoperim şi altora cât de scump este Mântuitorul nostru.” – Hristos Lumina Lumii, cap. La Nunta din Cana.

Prin prezenta avem deosebita plăcere să vă invităm la tabăra de tineret care va avea loc într-o atmosferă de neuitat la Centrul de Tineret adventist din localitatea Moeciu de Sus, jud. Braşov, în perioada 11-14 septembrie 2013. Vă rugăm să invitaţi prieteni şi din alte biserici.

Tema şi activităţile taberei:

Tabăra va avea ca temă de studiu „Cum să percepem libertatea„, în legătură cu situaţia existentă în lume la ora actuală. Se vor utiliza ultimele informatii disponibile.

Costuri:

Tinerii se vor asigura de condiţiile de transport, iar în cazul în care vin mai mulţi din aceeaşi zonă sau direcţie, să se întâlnească şi să vină grupaţi pentru a reduce costurile.

Costul taberei este de 60 RON, preţ care include: cazarea, trei mese gratuite pe zi, materialele de studiu necesare desfăşurării taberei, alte costuri suplimentare neprevăzute, etc.

Important: Preţul este pentru toată perioada taberei şi se achită la începutul taberei. Preţul este acelaşi indiferent de numărul zilelor petrecute în tabără.

Drepturi, Îndatoriri, Regulament:

 • Fiecare tânăr se va putea bucura de toate condiţiile, programele şi materialele care vor fi puse la dispoziţie. Vor fi disponibile şi alte materiale, pe care le vor putea păstra în diferite formate.
 • Serviciile divine de seară şi de dimineaţă vor fi susţinute de tinerii participanţi. Apelăm la colaborarea voastră.
 • Respectarea acestui regulament este obligatoriu de către toţi participanţii la tabără. În cazul în care cineva are probleme, trebuie să anunţe responsabilii taberei şi să dea o explicaţie.
 • Prezenţa la programe este obligatorie. Persoanele care nu vor putea participa trebuie să anunţe organizatorii şi se va da o explicaţie în cadrul grupului.
 • Ţinuta să fie decentă, să mărturisească că suntem creştini.
 • Trebuie păstrată ordinea în camere şi la grupurile sanitare (fiecare cameră are grup sanitar propriu).
 • Se vor organiza grupuri de ajutor la bucătărie, curăţenie, etc. Fiecare tânăr trebuie să facă parte cel puţin într-o zi dintr-un astfel de grup.
 • După ora stingerii nu va mai rămâne nimeni în afara propriei camere în care este cazat.
 • Spargerea, distrugerea sau deteriorarea vreunui bun care nu ne aparţine atrage după sine plata pe loc a pagubei.

Echipament:

 • Biblii, lecţiunea, caiete, instrumente de scris.
 • Echipament sport.
 • Haine pentru sabat (nu uitaţi că va fi organizată şi conferinţa de reorganizare a Câmpului Misionar Român în perioada 11-14 septembrie 2013)

Pentru cei care aleg să vină cu automobilul, ruta cea mai cunoscută este Braşov – Bran – Moeciu de Jos. Din centrul localităţii Moeciu de Jos se deschide un drum în stânga către Moeciu de Sus (fiţi atenţi la indicator). Din centrul localităţii Moeciu de Sus, continuaţi spre stânga aproximativ 2 km. Centrul este amplasat şi el tot pe partea stângă.

– pentru cei care vin dinspre Târgovişte, vor urma ruta Târgovişte-Câmpulung – Bran, cu schimbarea direcţiei în Moeciu de Jos spre dreapta către Moeciu de Sus. Din centrul localităţii Moeciu de Sus, continuaţi spre stânga aproximativ 2 km. Centrul este amplasat şi el tot pe partea stângă.

Pentru cei care aleg varianta transportului în comun, traseul este următorul:

– sosiţi în Gara Braşov (dacă veniţi cu microbuzul, asiguraţi-vă că ştiţi unde trebuie să coborâţi pentru a ajunge uşor la obiectivul următor);

– vă deplasaţi la Autogara Bartolomeu. Pentru a ajunge acolo, trebuie luat autobuzul 23 barat (din Gara Braşov), a cărui staţie este undeva în partea dreaptă a gării. Coborâţi la Autogara Bartolomeu (punct de reper este stadionul, care este amplasat lângă Autogara Bartolomeu). Din Autogara Bartolomeu pleacă autobuze din jumătate în jumătate de oră spre Moeciu de Jos atât în cursul săptămânii cât şi în week-end (Moeciu de Jos este dincolo de Bran, iar costul unui bilet este 3,5 RON);

– luaţi un autobuz spre Moeciu de Sus. Din Moeciu de Jos pleacă autobuze spre Moeciu de Sus

(ultima staţie este la aproape 2 km de Centrul de tineret). Programul lor de functionare este:

a. de luni până vineri: 8:00, 13:30, 16:00, 17:30, 20:00

b. sâmbăta-duminica: 8:00, 16:00, 20:00

La întoarcere, autobuzul Moeciu de Sus-Moeciu de Jos funcţionează după următorul program

a. de luni până vineri: 5:30, 6:30, 8:30, 14:00, 16:30

b. sâmbăta şi duminica: 8:30, 13:00, 16:30. Costul unui bilet este de 1,5 RON.

Programul zilnic:

07,45               Trezirea

08,00-8,10       Înviorare

08,20               Serviciul divin de dimineaţă

08,30               Dejunul

09,30-12,00     Program spiritual cu pauze

12,15-13,00     Prânzul

14,00-16,30     Diverse activităţi recreative (mese rotunde, jocuri, drumeţii, etc.)

17,00-19,00     Program deschis: discuţii, etc.

19,15-20,00     Cina

20,30               Serviciul divin de seară

23,00               Stingerea, fiecare în propria cameră. Nu se mai umblă pe holuri.

 

Orice sugestie, sfat, reclamaţie sau opinie este bine primită la una din adresele sau telefoanele de mai jos.

 

Pentru mai multe informaţii, rezervări şi anunţarea participării dumneavoastră, vă rugăm să-l contactaţi pe fratele Dan Iarca la numărul de telefon: 0722270168.

 

Vă mulţumim anticipat pentru colaborare şi continuăm să ne rugăm pentru slujirea şi implicarea voastră în via Domnului.

 

Cu drag,

Departamentul de Tineret

al Câmpului Misionar Român

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.