Peste o tona de ajutoare au fost trimise catre sinistratii din Galati in septembrie 2013

Sub motoul din Proverbele lui Solomon, capitolul 22, versetul 9: “Omul milostiv va fi binecuvântat, pentru că dă săracului din pâinea lui.” Centrul Medical Sanradex – Dej, în colaborare cu Asociaţia Adventiştilor de Ziua a Şaptea, Mişcare de Reformaţiune au iniţiat o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistraţii în urma inundaţiilor din judeţul Galaţi, de la începutul lunii septembrie 2013.

Astfel, persoane voluntare, personalul clinicii şi membrii bisericii din Dej au strâns în săptămâna trecută aproximativ 1000 kg de ajutoare constând în îmbrăcăminte, lenjerii de pat, pături, mobilier, aparate electrocasnice, articole de igienă şi alimente (aproximativ 500 kg).

Toate acestea, împreună cu alte ajutoare pe care le vor prelua pe traseul către Galaţi vor fi duse cu microbuzul unuia dintre membrii bisericii din Dej şi înmânate direct unor persoane din cele 26 de localităţi afectate de inundaţiile de la începutul lunii septembrie 2013.

Punctele de unde va mai prelua şi traseul pe care urmează să îl facă microbuzul este: Reghin, Topliţa şi Ploieşti, unde au mai fost strânse ajutoare de către membrii bisericii din restul ţării, urmând ca de la Ploieşti să se plece către Galaţi.

Vă vom ţine la curent cu desfăşurarea proiectului pe parcursul traseului şi la descărcarea ajutoarelor.

 

Proverbele lui Solomon, capitolul 19, versetul 17: “Cine are milă de sărac, împrumută pe Domnul şi El îi va răsplăti binefacerea.”

This entry was posted in Social (Diaconie). Bookmark the permalink.

One Response to Peste o tona de ajutoare au fost trimise catre sinistratii din Galati in septembrie 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *