Scrisoare Circulara

SiglaAsociaţia Misionară

A ADVENTIŞTILOR DE ZIUA A ŞAPTEA MIŞCAREA DE REFORMAŢIUNE

Câmpul Misionar Român

CF 5742663; Reg. Comerţului: 32843/1994; Pers Jur. nr. 3/1993

Str. Plăieşilor nr. 47 • PLOIEŞTI / PRAHOVA •  ROMANIA

       SCRISOARE CIRCULARĂ

UN APEL CĂTE TOŢI FRAŢII ŞI SURORILE DIN ÎNTREAGA LUME

 „AJUTAŢI FRAŢII DIN NEPAL”

5 Mai 2015

Dragi fraţi şi surori,

Salutări în Domnul cu Iov 24:8:

„Îi pătrunde ploaia munţilor şi, neavând alt adăpost, se ghemuiesc lângă stânci.”

După cum ştim cu toţii, se apropie sfârşitul şi aflăm o mulţime de ştiri despre războaie şi dezastre naturale ce se petrec în lume.

Recent, am auzit ştiri devastatoare din Nepal, unde avem peste 150 de membrii. După cum am auzit de la ştiri, Nepalul a fost lovit de un puternic cutremur în cursul săptămânii trecute, care a dus la pierderea a mii de vieţi şi alte pagube. Chiar şi fraţii noştri şi-au pierdut casele şi proprietăţile. Am încercat cu disperare să luăm contact cu conducătorul bisericii noastre, fr. Rakesh Lamichhane din Katmandu, dar nu am putut să îl contactăm imediat după cutremur. Ulterior ne-a trimis informaţii că s-au mutat cu toţii pe un teren deschis şi locuiesc în corturi. I-a fost imposibil să comunice cu noi datorită lipsei electricităţii. În raportul său ne-a scris că mulţi dintre membrii şi-au pierdut casele şi trăiesc în condiţii teribile.

Fratele Rakesh mai spune că nu a auzit de nici un deces între membrii bisericii până acum. Totuşi nu poate confirma nimic momentan datorită faptului că nu poate vizita membrii pentru că nu există transport public, iar călătoria este o provocare ca urmare a distrugerilor drumurilor. Autorităţile şi forţele de ajutor recuperează încă cadavrele dintre dărâmături.

Dânsul apelează la familia bisericii pentru ajutor constând în alimente, apă potabilă, dar cel mai important: corturi, saltele şi hrană. Vă invităm şi să vă rugaţi pentru ei… Din partea Conferinţei Generale, deja am trimis un ajutor de urgenţă.

Toate contribuţiile dvs. individuale, ca grupuri sau biserici pot fi trimise Conferinţei Generale. Am deschis un fond pentru dezastrul din Nepal pe care îl vom transfera fraţilor prin intermediul Câmpului din Nepal.

De asemenea, mulţumim tuturor celor care au întrebat şi au promis că se vor ruga pentru toţi fraţii noştri din Nepal imediat după cutremur.

Dumnezeu să vă binecuvânteze.

 

Cu sinceritate,

Pastor Douglas Francis, Casierul Conferinţei Generale şi Responsabil al Diviziunii Asia.

Articolul publicat se poate descarca in format PDF aici!

This entry was posted in Social (Diaconie). Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *